Gå till innehåll

Sofia

Min man och jag hade försökt att få barn i två år när jag först kontaktade Susana Quintela.

Mitt stora problem har varit en långdragen ätstörning, mycket stress och alldeles för höga krav på mig själv. Obalansen har länge varit en följeslagare utan att jag alla gånger har förstått det. Drömmen om att få barn och bli en god förebild gjorde att jag först tog tag i min ätstörning. Jag sjukskrevs och började göra upp med mina inre demoner. En resa som fortsätter.

Efter ca ett år i terapi började jag känna att något saknades. En alternativ och kompletterande väg. Jag hade läst om akupunkturens helande krafter och blev nyfiken. Vad hade jag att förlora? Sommaren 2014 började jag hos Susana. Snabbt kände jag hur nålarana påverkade mig positivt. Min sömn blev bättre, huvudvärken mindre frekvent och mitt sinne lugnare.

I december 2018 genomförde min man och jag vårt andra IVF försök med en betydligt bättre utgång än det första. Idag är jag gravid i vecka 12 och mer balanserad än någonsin tidigare. Drömmen blev sann. Jag har många att tacka för att vår önskan blev verklig, däribland Susana.

//Sofia