Gå till innehåll

Kristina – Det här är min historia:

Jag och min man gifte oss sommaren 2015 och strax därefter så slutade jag med mina p-piller efter nästan 19 års användande. Jag fick tipset av en kollega att besöka Susana för att balansera kroppen efter alla dessa års p-piller användande.

Jag tog kontakt med Susana och bokade en tid. Allting gick väldigt bra och vips så var jag gravid! Jag kunde inte tro det! Att det gick snabbt! Alla runtomkring mig hade fått kämpa för att bli gravid men det tog mig mindre än 4 månader trots att jag använde p-piller så pass länge.

Tyvärr fick jag ett tidigt missfall och mådde väldigt dåligt ett tag. Jag beslutade mig för att sluta gå på akupunktur och lägga allt som hade med att skaffa barn på hyllan ett tag.

Efter cirka 2 månader beslutade jag mig för att åter boka in en tid hos Susana för att bara hitta ro i mig själv och unna mig själv något avslappnande och samtidigt som jag förberedde men också hjälpa kroppen för att bli gravid med akupunktur.

Det tog två månader och så var jag gravid igen! Idag är jag i fjärde månaden och ska snart få veta vilket kön mitt lilla mirakel har.

Susanna hjälpte mig med förändring av min kost, motion och många gånger tankesätt kring det här med att skaffa barn. Jag tror absolut att utan akupunktur hade jag inte varit gravid idag. Tack Susana!!

//Kristina, 28 år