Gå till innehåll

Erika

I maj 2015 tyckte vi att det var dags att försöka få ett syskon till vår son. Vår son var då drygt 1,5 år och vi ville börja i tid så att jag inte skulle känna mig stressad. Tiden gick men inget hände, ett år efter sökte vi hjälp och det gjordes en utredning. Inga fel på oss.

Vi gjorde 2 misslyckade inseminationer hösten 2016. I jan 2017 bestämde vi oss för att prova på IVF. Den gjordes i feb. 2017, även den med negativt resultat. Då kändes livet riktigt surt, inte ens en IVF kunde göra så att jag blev gravid.

Jag sökte då på nätet efter en bra akupunktör som behandlar barnlöshet och hittade då Susana som verkade ha många bra lovord. Efter ett par veckor var jag igång med behandlingarna. Det visade sig att min kropp var rätt så rubbad efter alla hormonbehandlingar så vi bestämde oss för att vänta med nästa IVF försök så att min kropp hade en chans att återhämta sig. Efter ett halvår med en behandling i veckan ungefär bestämde vi att det var dags för nästa IVF försök. Jag fick en behandling av Susana precis innan ägginsättning och sen fortsatte behandlingarna som vanligt, en gång i veckan. Under hela ruvartiden så var jag säker på att det inte hade gått vägen, kändes precis som innan mens. Det har man ju lärt sig efter alla misslyckade försök. Men när dagen kom då mensen kom vid första försöket så dök den inte upp, det gick ytterligare en och två dagar. Vi hade tid på kliniken och jag bestämde mig för att inte göra något gravtest själv utan gjorde det där. Jag var så nervös så att jag höll på att svimma!

Det var helt overkligt att få det positiva beskedet som vi hade väntat på så länge och dessutom på vår sons 4 års dag! Vilken lycka!

I vecka 8 fick vi göra ett vul och då fick vi se ett litet hjärta picka, helt otroligt. Jag är nu i vecka 10 och håller nu tummarna att allt går som det ska fram till juni då det är dags.

Jag är övertygad om att Susanas kunskaper hjälpte oss att lyckas denna gång, och jag kommer att fortsätta fram till vecka 12.

//Erika